anläggninsarbeten Öland

Vi utför anläggningsarbeten i Öland

Vi utför diverse anläggningsarbeten för dig som vill få en mur byggd eller bygga en ny altan. Vår personal är kompetent och erfaren och kan hjälpa dig med allt inom anläggningsarbeten, stora som små. Ölands Mark & Grund AB är ditt val för anläggning i Öland då det är viktigt med flexibilitet och lyhördhet. Se ditt projekt växa fram inom den överenskomna tidsramen, och se fram emot att snart kunna använda den utbyggnad som du så länge funderat på. Är du i behov av våra tjänster eller vill ha en offert på våra tjänster är du varmt välkommen att kontakta oss.

Tomtplanering

En välplanerad tomt är en lönsam investering. Innan du börjar bygga eller bygga ut är det alltid en bra idé att göra en tomtplanering. Den kan med fördel göras som ett första steg innan vi sätter igång med anläggningsarbeten eller grundläggning för ditt projekt i Öland. För att komma fram till hur tomtplaneringen bäst ska göras träffas vi först och lyssnar på dina önskemål och tankar. Därefter bidrar vi med vår expertis för att genomföra en tomtplanering för ditt byggprojekt. Tomtplanering är även bra att genomföra när en tomt delas upp i mindre delar. Vi på Ölands Mark & Grund AB förstår att varje projekt är unikt och att en god tomtplanering är en förutsättning för att ditt projekt ska lyckas.

0705-198 126

våra anläggningsarbeten

Nedan kan du läsa om de anläggningsarbeten vi utför åt kund. Oavsett om du vill bygga ett nytt trädäck eller nytt staket finns vi där för att göra jobbet.

bygge av mur

Är det dags att bygga mur? Vi på Ölands Mark & Grund AB är erfarna specialister på murbyggen. Vi utför undersökning såväl som planering och erbjuder lösningar samt material för ditt murbygge. Vill du ha en stödmur åt trädgården eller en fristående mur som skyddar mot insyn och skapar en rumskänsla? Oavsett vad för slags mur det rör sig om kan du vara säker på att vi har lösningar som passar dig.

altan

Är du sugen på uppgradera din altan inför vår- och sommarsäsongen för att kunna hålla sköna grillkvällar? eller vill du bygga nytt? Då ska du vända dig till oss. Vi håller tät dialog med dig så att din altan görs om enligt dina önskningar.  Altanen är till för att inkludera hela familjen och njutas av. Vare sig du är ute efter en altan med trädäck, med platt stengolv eller andra material kan du känna dig trygg i att vår erfarna personal gör ett riktigt bra jobb. 

staket

Vill du ha ett skydd mot obehöriga som sätter fot i din egendom? Vi bygger och monterar ditt staket efter dina önskningar. Vi undersöker tomten på plats och erbjuder dig olika lösningar och material som passar just din tomt. Vi ser till att det blir fint men även att arbetet uppfyller de hårt ställda kraven på kvalitet och hållbarhet.