Markarbeten öland

Vi utför markarbeten i Öland

Vi utför diverse markarbeten i Öland med omnejd och tar oss an alla slags markarbeten och projekt, stora som små. Ölands Mark & Grund AB har gedigen erfarenhet och kan förse dig med helhetslösningar som gör dig trygg genom hela processen. Vi levererar ett högkvalitativt arbete med goda resultat och håller vad vi lovar. Är du i behov av våra tjänster eller vill ha en offert är du varmt välkommen att kontakta oss.

0705-198 126

våra markarbeten

Nedan kan du läsa om olika markarbeten vi utför åt kund. Det är allt från asfaltering till dränering av husgrunder.

Enskilt avlopp

Ett enskilt avlopp är en avloppsanläggning som inte är ansluten till det kommunala avloppsnätet. De flesta av dessa bygger på en gammaldags markbaserad teknik som tyvärr inte renar avloppsvattnet bra nog. Vi hjälper dig genom att ta fram rätt avloppslösning för din fastighet.

Stenläggning

Behöver du hjälp med att anlägga uppfarten eller uteplatsen i din villa? Vi är med dig från början och hjälper dig från idé till verklighet. Vi har goda kunskaper om stenar och vet vilken sort som passar olika syften. Vi hjälper till med uppfarter, uteplatser, trappor, murar och mycket mer. En korrekt utförd stenläggning kommer att öka värdet på huset och dels så bidrar det med en finare estetik.

dränering

Dränering behöver utföras så att grundvattnet under ditt hus eller stuga inte ska stiga alltför mycket och dränka grunden i fukt. Först undersöker vi tomten som ska dräneras och därefter kan vi ge förslag på vad för typ av dränering som lämpar sig bäst i ditt fall. Vi ser även till att du som kund vet om hur arbetsprocessen ser ut.

ASFALTERING

Oavsett önskad typ av asfalteringsarbete kan du vara säker på att vi hjälper dig. Med olika beläggningsmetoder för olika typer av användningsområden kan vi leverera ett arbete av hög kvalitet, oavsett om det är en uppfart i en villa som ska asfalteras eller en väg. Vi hjälper även till med förarbetet och kan utföra såväl planering som schaktning.